YUMI LASHES – ripsien kestotaivutus & YUMI BROWS – kulmien laminointi

Yumi YUMI™ Lashes on  ripsien kestotaivutus, joka saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä. Kestotaivutuksessa ripset taivutetaan tyvestä ylöspäin, jolloin ripset näyttävät pidemmiltä. Kestotaivutus on hyvä vaihtoehto ripsienpidennyksille.

Käsittelyn jälkeen ripsiä ei suositella kasteltavan vuorokauteen, koska ripset asettuvat vielä muotoonsa käsittelyn jälkeen. Hoitomaskaran avulla ripset pysyvt hyvinvoivina ja vahvoina. Käsittely voidaan uusia noin 8 viikon kuluttua uudelleen.

Mitä kulmien laminoinnissa eli Yumi Brows käsittelyssä tapahtuu?  Lyhykäisyydessään menetelmässä kulmat muotoillaan, värjätään ja hoidetaan yhdellä käsitelykerralla, jonka vaikutus kestää 4-6 viikkoa. Näin saadaan korostettua kulmien luonnollista linjaa, tuuheuden tuntua ja ohjattua itsepäiset karvat toivottuun suuntaan.

Lainatakseni maahantuojan mainintaa kulmakarvojen laminoinnista: ”YUMI™ Brows on uusi kulmakarvojen laminointi-menetelmä, joka ravitsee ja kosteuttaa kulmakarvoja keratiinin, vitamiinien ja proteiinien avulla.  Huolellisesti valitut aktiiviaineet, kuten pantenoli ja keratiini, hellivät, vahvistavat ja suojaavat luonnollisia kulmakarvoja käsittelyn jokaisessa vaiheessa. Kyse ei ole pelkästä kulmakarvojen muotoilusta ja värjäyksestä, vaan versio 2.0 on lisäksi todellinen kulmakarvoja hellivä syvähoito. YUMI™ Brows -tuotteet hoitavat ja suojaavat kulmakarvoja käsittelyn kaikissa vaiheissa (kauneuskeskusfenix 2019).”