TEHOKASTA KARVANPOISTOA – SOKEROINTI JA VAHAUS

Sokeri! Tuo ihana makea aine, joka taipuu moneksi – kirjaimellisesti! Sokeri tuo monelle ensimmäisenä mieleen täytekakut ja makeiset, mutta sitä voidaan käyttää myös kauneudenhoidossa hyvin monella erillä tapaa. Sillä voidaan mm. kuoria ihoa ja poistaa ihokarvoja.

Karvojenpoistossa vaha on edelleen hyvin yleinen, mutta sokerin ovat omaksuneet jo monet kosmetologit omakseen. Tarkoitus molemmissa karvojenpoistotavoissa on kuitenkin sama: saada karvat juurineen irti, mutta miksi valita sokerointi? Henkilökohtaisesti tykkään itse sokeroida, koska sokerimassaa pystyy jatkuvasti pitää kädessä mukana ja se muotoutuu hyvin erilaisille alueille. Lisäksi ei tarvitse erikseen ottaa vahalappuja sieltä täältä kuten vahauksessa. Sokerointi on siis myös ekologista!

Sokeroitu iho tuntuu pehmoiselta ja rauhoittuu nopeasti. Kuollut iho solukko poistuu pehmeästi sokerimassan avulla samalla kun karvat lähtevät irti. Jos pieniä sokerin ”palasia” sattuu jäämään hieman iholle, niin ne saa helposti pois lämpimällä vedellä.

Meillä Kauneushuone Hemmassa tehdään karvanpoistoa sekä vahalla että sokerilla.

Sokerointi

Ihanan hunajainen sokerimassa

Vinkkejä asiakkaalle ennen/jälkeen sokeroinnin:

–          Kun haluat parhaan ja kestävimmän tuloksen, niin suosittelemme säännöllistä sokerointi rytmiä, jolloin karvojen kasvurytmiin päästään kiinni.

–          Karvan tulee olla vähintään 3mm pitkää, jotta sitä voidaan sokeroida. Jos saat pinsettiotteen kynsilläsi karvoistasi, niin niitä voidaan sokeroida.

–          Ihoa on hyvä kosteuttaa päivittäin. Älä kuitenkaan käytä voidetta sokerointipäivän aamulla.

–          Ihoa on hyvä kuoria säännöllisesti. Muista kuitenkin pitää taukoa pari päivää ennen ja jälkeen sokeroinnin, jotta iho ei ärry.

–          Karvatuppi on herkkä ja altis tulehduksille noin vuorokauden ajan sokeroinnista. Vältä siis hikoilua, uintia, saunaa, deodoranttia käsitellyllä alueella sekä hajuvettä silloin.

–          Iho on herkkä alueella sokeroinnin jälkeen, joten muista suojata se!

Tervetuloa karvanpoistoon Hemmaan! Meillä se onnistuu vaikka päästä varpaisiin!