Tule Hemman tiimiin!

Nyt on etsinnässä huippu-kosmetologi täydentämään Hemman tiimiä!

Kauneushuone Hemma on nimensä mukaisesti kodikas ja rento kauneushoitola Helsingin Pikku Huopalahdessa. Hemma on toiminut vuodesta 2013 alkaen ja asiakastyötä teemme tällä hetkellä kolmen kosmetologin voimin. Meille on tärkeintä palvella asiakasta ilolla ja ammattitaidolla.

Etsimme kosmetologia äitiysloman sijaiseksi palkkasuhteeseen tai sopimusyrittäjäksi alkaen tammikuun lopulla 2022. Työhuone käytössä keskiviikosta sunnuntaihin (ke-su), mutta voimme sopia tunneista esimerkiksi 3-4 vuoroa viikossa. Toiveissa olisi, että voisit tehdä 1-2 iltaa/vk ja 1-2 viikonloppua /kk. Tässä on siis oiva mahdollisuus vastavalmistuvalle kosmetologille päästä kosmetologin työn makuun, hoitovapaalta palaavalle kosmetologille loistopaikka tai muuten erinomaiselle kosmetologille hyvä mahdollisuus työntekoon.

Palvelumme painottuvat kasvojen ihonhoitoon unohtamatta jalkahoitoja ja sokerointeja. Kestotaivutukset ja värit ripsiin sekä kulmiin kuuluvat myös viikoittaiseen työhömme. Toivomme sinun hallitsevan: kasvohoidot, jalkahoidot, sokeroinnit (myös brassisokeroinnin naisille), kestotaivutukset ja värjäykset. Muut taidot katsotaan eduksi. Tuotesarjoina käytössämme on Exuviance Professional, Hydra Facial, Påre Skincare, Yumi Lashes, Lapinniemen Helmi, Refectocil, Gehwol, Swiss Color ja Jane Iredele. Tuotetuntemus katsotaan eduksi, mutta koulutamme yhdessä maahantuojien kanssa sinut uusiin hoitorutiineihin.

Toivomme sinulta: oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja yhteen hiileen puhaltamista – alkuun saat mukavan asiakaspohjan ja saat keskittyä hoitolan rutiineihin ja toimintatapoihin. Tärkeintä on erinomainen asiakaspalvelu ja hoitojen toteuttaminen unohtamatta hoitola-arjen muita rutiineja kuten puhelimeen ja sähköpostiin vastaamista, yleistä siisteyden ylläpitoa, pyykin pesua ja desinfiointia. Toivomme sinulta sujuvaa suomen kielen osaamista, ruotsi ja englanti katsotaan eduksi.

Hae siis nyt! Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä vapaamuotoinen hakemus, laitathan hakemukseen myös sen, että toivotko sopimusyrittäjäsuhdetta vai palkkausta. Mikäli haet palkallista paikkaa niin palkkatoive olisi hyvä esittää hakemuksessa.

Hakemukset osoitteeseen info@kauneushemma.fi  Tutustu meihin tarkemmin nettisivuillamme ja sovitaan soitto- tai tapaamisaika!

Terkuin,

Jaana / Cidesco-SKY-kosmetologi / Kauneushuone Hemma