Tilinpäätös 2020

Vuosi vaihtui ja sitä on odotettu kuin kuuta nousemaan. Vuosi 2020 oli meille monelle muutoksien ja sopeutumisen vuosi. Osa muutoksista tapahtuu nopeasti ja siinä vauhdissa testattiin toden teolla stressin sietokykyä. Vaikka vuosi vaihtui, niin nopeaa paluuta siihen vanhaan tuttuun arkeen ei kuitenkaan ole ja puhutaan uudesta normaalista – ja tästä kaikesta saa kiittää/syyttää koronaa.
Luin tässä viime tammikuun blogi-tekstiä, joissa totesin, että vuodesta 2019 on päällimmäisenä mielessä kiitollisuus, koska meillä on niin ihania asiakkaita. ”Tunne siitä, että työllämme voimme piristää teidän elämäämme on iso merkitys myös meille.” Tähän lauseeseen voin yhtyä myös vuoden 2020 osalta. Ilman teitä, ei olisi meitä.

Asiakaspalaute. Etätyö verottaa osansa, mutta onneksi on Hemma!

Vuosi 2020 oli juurikin sitä aallokossa seilaamista, kun tasaista kiitoa ulapalla ei ollut näkyvissä. Välillä kalenteri täyttyi reippaasti varauksista ja sitten tulikin päiviä, jolloin peruutuksia tuli hurja määrä ja päivät tyhjenivät. Tiesimme kuitenkin, että olemme tehneet työtämme ammattitaitoisesti ja hyvin, jolloin syy peruutuksiin oli täysin ulkopuolisen tahon sanelemaan. Saimme teiltä asiakkaat ihania tsemppiviestejä ja omalta osaltamme annoimme teille aikaa unohtaa arjen vaateet ja stressin.
Vuonna 2020 Hemman tiimissä oli myös muutoksia, kun Jaana palasi takaisin äitiyslomalta ja Jonna sanoi kiitokset omasta kokemuksestaan Hemmasta ja lähti kohti omia unelmiaan. Hemman tiimi täydentyi ihanalla Anninalla, joka omalla ammattitaidollaan on tuonut hyvää draivia etenkin ”trendi”-hoitojen parissa. Yumi Brows kulmien laminoininti, YumiLashes kestotaivutus, HydraFacial -ihonpuhdistus ja brasisilialainen sokerointi ovat erityisesti tämän naisen vahvuuksia!  Hemman tukipilarina oleva Margareta on myös jatkanut vahvaa osaamistaan ja etenkin hänen tekemät perusteelliset jalkahoidot ovat olleet kysyttyjä.
Mitä lupaamme ja toivomme vuonna 2021? Viime vuonna toivon tasaisuutta ja yhteistyötä kohti unelmia vuodelle 2020 – tietyllä tavalla vuosi toi näitä asioita mukanaan. Tasainen se ei ollut, mutta ehkä jotain tasapainotusta kodin ja arjen välille se toi. Työkiire ei painanut, aikaa oli itselle, vaikka murheita töiden jatkuvuuden kannalta olikin.
Vuonna 2021 keskitymme Hemmassa perusasioihin. Niihin tekijöihin, joissa olemme hyviä. Tuomme vahvemmin esille omaa osaamistamme ja arvojamme. Ne ovat niitä asioita, joiden ansiosta olemme tehneet menestyksekästä työtä tähän asti ja luotamme ammattitaitoon. Kouluttaudumme alalla jatkuvasti, jotta voimme tarjota sinulle hyvää palvelua niin hoidoissa kuin tuotevalinnoissa. Yhdessä eteenpäin!
– Jaana