Du kan boka din tid direkt online eller via telefon 045 208 0533

Kauneushuone Hemma

Hudvård med glädje och expertis!

 

Det sägs att hemmet är där hjärtat ligger. Mitt hjärta slår för att sprida glädje, välmående och skönhet till andra. Det är på dessa värden jag grundat mitt företag Kauneushuone Hemma.” Jaana Sippola, grundare av Kauneushuone Hemma.

 

Kauneushuone Hemma är en skönhetssalong i Lillhoplax, som betjänar er i högsta standard och med de bästa skönhetsprodukter tillgängliga. Tillsammans kan vi skräddarsy en hudvårdshelhet som passar er bäst!

Kauneushuone Hemma i Lillhoplax önskar er varmt välkomna.

Köpa Exuviance Professional produkter online

Tjänster

Hos Kauneushuone Hemma genomför vi behandlingar noggrannt utvalda hudvårdsproducter: Exuviance Professional, Hydra Facial, Artdeco och PRX-T33. Så vida du överväger ansiktsbehandlingar, fotvård, handvård, kroppbehandlingar, hårborttagning (med vax eller socker) eller ögonbryn- och fransfärning, kan du få de alla under samma tak hos Kauneushuone Hemma!

Ansiktsbehandlingar

Hemmas breda utbud av ansiktsbehandlingar inkluderar djuprengöring, maskinell rengöring och även avkopplande behandlingar. (Söker du efter djuprengöring, maskinell rengöring eller avkopplande ansiktsbehandling? Våra kosmetologer i Hemma hjälper dig hitta den behandlingen åt din hud.)

Kroppsbehandlingar

Till vårt sortiment hör avkopplande massage för hela kroppen, lymfnodsbehandlingar och ryggrengöring.

Kosmetisk tatuering

Till Hemmas sortiment av behandlingar hör kosmetiska tatueringar för ögonbryn och eyeliner. Vi använder högkvalitets Swiss Color PMU-pigmentserien för kosmetiska tatueringar.

Smink

Vi erbjuder vardagssmink, festsmink och sminkhandledning för att pröva olika stilar, gjorda med den omsorgsfulla Jane Iredale-sminkserien.

Fotvård

Komplett fotvård garanterar dig mjuka fötter och snygga tånaglar.

Manikyr

Nagelfilning, nagelbandsbehandling och handmassage är en del av händernas välmående. Med paraffinbehandling blir dina händer även mjukare.

Lymfabehadlingar

Hemmas manuella lymfabehandlingar är avkopplande, men också effektiv för ämnesomsättningen. Tillgänglig för både ansikte och kropp.

Fransar & Bryn

Vi färgar fransar och ögonbryn med stor omsorg för att åstadkomma det bästa resultatet. Vårt sortiment omfattar även YumiLashes ögonfranskurvning.

Sockerhårborttagning

En mjuk men effektiv hårborttagningsteknik, som också putsar huden.