Du kan boka din tid direkt online eller via telefon 045 208 0533
Köpa Exuviance Professional produkter online

Hudvård med glädje och expertis!

Kauneushuone Hemma

Jaana, Margareta, Annina

Kauneushuone Hemma

Hudvård med glädje och expertis

Kauneushuone Hemma är en skönhetssalong i Lillhoplax, som betjänar er i högsta standard och med de bästa skönhetsprodukter tillgängliga. Tillsammans kan vi skräddarsy en hudvårdshelhet som passar er bäst!

Kauneushuone Hemma i Lillhoplax önskar er varmt välkomna.

Jaana Sippola, Cidesco– och SKY –hudterapeut

Margareta Iso-Kuortti, SKY-hudterapeut

Annina Salonen, SKY -hudterapeut

Det sägs att hemmet är där hjärtat ligger. Mitt hjärta slår för att sprida glädje, välmående och skönhet till andra. Det är på dessa värden jag grundat mitt företag Kauneushuone Hemma.” Jaana Sippola, grundare av Kauneushuone Hemma.

Tjänster

Hos Kauneushuone Hemma genomför vi behandlingar noggrannt utvalda hudvårdsproducter: Exuviance, Hydra Facial, Alexandria och Jane Iredale. Så vida du överväger ansiktsbehandlingar, fotvård, handvård, kroppbehandlingar, hårborttagning (med vax eller socker) eller ögonbryn- och fransfärning, kan du få de alla under samma tak hos Kauneushuone Hemma!

Ansiktsbehandlingar

Hemmas breda utbud av ansiktsbehandlingar inkluderar djuprengöring, maskinell rengöring och även avkopplande behandlingar. (Söker du efter djuprengöring, maskinell rengöring eller avkopplande ansiktsbehandling? Våra kosmetologer i Hemma hjälper dig hitta den behandlingen åt din hud.)

Kroppsbehandlingar

Till vårt sortiment hör avkopplande massage för hela kroppen, lymfnodsbehandlingar och ryggrengöring.

Kosmetisk tatuering

Till Hemmas sortiment av behandlingar hör kosmetiska tatueringar för ögonbryn och eyeliner. Vi använder högkvalitets Swiss Color PMU-pigmentserien för kosmetiska tatueringar.

Smink

Vi erbjuder vardagssmink, festsmink och sminkhandledning för att pröva olika stilar, gjorda med den omsorgsfulla Jane Iredale-sminkserien.

Fotvård

Komplett fotvård garanterar dig mjuka fötter och snygga tånaglar.

Manikyr

Nagelfilning, nagelbandsbehandling och handmassage är en del av händernas välmående. Med paraffinbehandling blir dina händer även mjukare.

Lymfabehadlingar

Hemmas manuella lymfabehandlingar är avkopplande, men också effektiv för ämnesomsättningen. Tillgänglig för både ansikte och kropp.

Fransar & Bryn

Vi färgar fransar och ögonbryn med stor omsorg för att åstadkomma det bästa resultatet. Vårt sortiment omfattar även YumiLashes ögonfranskurvning.

Sockerhårborttagning

En mjuk men effektiv hårborttagningsteknik, som också putsar huden.

JAANA SIPPOLA

Cidesco –  SKY – Kosmetolog

Jag älskar mitt jobb för det är någonting nytt varje dag. Huden är vårt största organ, och den förnyas hela tiden. En kollega sade en gång ”Skönhet är en livslång resa,” vilket jag tycker är en träffande beskrivning av hudvård och hur vi uppfattar oss själva i livets olika skeden. Som hudterapeut är det fantastiskt att få ta del i kundens resa i skönhet!

Ansiktsbehandlingar, hårborttagning med socker och formning/färgning av ögonbryn hör till mina favorit behandlingar. Här i Hemma strävar vi att erbjuda hudvård med glädje och expertis, och därför det är viktigt att hitta de rätta produkterna och behandlingarna för varje person.

Margareta Iso-Kuortti

SKY-kosmetolog

Jag har haft glädjen att betjäna i skönhetsbranschen i över 20 år. Även om min expertis ökar för varje år, strävar jag konstant att uppdatera och förnya mina kunskaper genom att delta i seminarier och kurser relevanta för mitt yrke. Den bästa belöningen är se resultaten som uppnås, då jag tillsammans med kunden når de skönhetsmål som ställts.

Till mina styrkor hör hudrengöring och pedikyr, men jag gillar även färgning och hårborttagning. Mitt skönhetstips: Den bästa ansiktslyftningen fås genom formning och färgning av ögonbryn.

Produkter

Hos oss kan köpa Exuviance hudvårdsprodukter, Hydra Facial hudvårsproducter och Jane Iredale make up.