Hyvä me!

Summa summarum

Vuosikymmen on vaihtunut ja monella on jo katse kohti tulevaa. Sanotaan, ettei liian kauaksi aikaa kannata jäädä vanhoja muistelemaan, mutta mielestäni on hyvä välillä miettiä, että mitä kaikkea esimerksi edellinen vuosi on pitänyt sisällään.

Päällimmäisenä vuodesta 2019 on mielessä kiitollisuus. Voimme Hemmassa olla kiitollisia siitä, että meillä on uskomattoman ihania asiakkaita! Tunne siitä, että työllämme voimme piristää teidän elämäämme on iso merkitys myös meille. Yhteistyöllä saavutamme paljon. Toinen asia, josta olen kiitollinen on Hemman tiimi. Vaikka päällimmäisenä on positiivinen tunne vuodesta 2019, niin täytyy samaan hengen vetoon todeta, että on se ollut osaltaan myös haastava.

Alkuvuodesta 2019 jäin äitiyslomalle ja Hemman tiimiin saapui Jonna. Jonna omaksui nopsaan talon tavat ja te otitte hänet hyvin vastaan. Margareta ja Jonna järjestivät hyvin aikoja teille ja kesä oli tuloillaan täydessä tohinassa. Sitten sattui jotain odottamatonta ja Hemman keittiötila koki palovahingon, jonka seurauksena koko tila kärsi savuvahingoista. Tässä kohtaa testattiin todella ratkaisuntaitokykyä ja tiimihenkeä.

Kuin ihmeen kaupalla saimme järjestettyä sijaistilat ja pääsimme jatkamaan toimintaa hieman luovasti sijaistiloissa samalla kun odottelimme Hemman tilojen puhdistusta ja remonttia. Kesälomien iskeässä päälle myös Hemman remontti pitkittyi, jonka vuoksi ei minuakaan paljon Hemmassa kuulunut, vaikka olin kovasti ennen äitiyislomaa sanonut, että olen sitten kesällä käytettävissä. Vakuutusaisoiden hoitaminen ja remonttisuunnitelmien tekeminen kun veivät sen verran paljon aikaa ja energiaa, ettei siinä montaa tuntia ehtinyt töitä tekemään, etenkin kun pieni vauva kotona tarvitsi myös huomiota. Muutamia vuoroja pääsin kuitenkin tekemään sunnuntaisin ja pyhinä, joten taidot on tallella ja mieli tyyni.

Kolmen kuukauden remontin jälkeen (jonka aluksi piti olla 3 viikkoa) pääsimme takaisin Hemman omiin tiloihin. Tässä vaiheessa kesän tuulet olivat kääntymässä syksyä kohden. Sitähän sanotaan ”Borta bra men Hemma bäst” ja tätä olemme myös itse toistelleet. Harvoin muistaa, että kuinka hyvin asiat ovat ennenkuin on jossain muualla. Nyt meillä on ihanat tilat ja voimme olla  niistä kiitollisia. – Mutta mikäänhän ei ole koskaan valmista, joten sisutuskärpänen on edelleen päällä ja hieman uudistamme edelleen hyllyjä ja muita säilytysratkaisuja Hemmassa.

Syksyn aikana oli runsaasti koulutuksia ja messuja, joihin pääsimme osallistumaan. Uusista asioista innostuneena  päätimme testata heti paria uutta juttua-  kuten uutta ajanvarausjärjestelmää. Harmiksemme se ei kuitenkaan mennyt ihan niin kuin Strömssössä, mutta jälleen iso kiitos teille kärsivällisyydestä, selvisimme siitäkin.

Joulukuussa kävimme radiorefkvenssilaitekoulutuksen ja se on ihan huippu! Kasvohoitojen osalta saatte siis jotain uutta ja jännää kokeiltavaa ja varmasti tämä hoito saavuttaa oman paikkansa yhtenä suosikkihoitona.

Nyt vuoden vaihteessa on minunkin lomat loppumassa ja vaikka jatkankin hoitovapaalla niin olen töissä muutamia iltoja ja viikonloppuja sekä teen lomatuurauksia. Margareta on edelleen päivisin käytettävissä Hemmassa ja Jonna tekee muutamia vuoroja, mutta kehittää myös omaa osaamistaan alalla ja ideoi omaa hoitolaansa! Olkoon vuosi 2020 meille kaikille suotuisa, hieman tasaisempi kuin viime vuosi ja autetaan toisiamme kohti unelmia <3

Terkuin, Jaana