Rakkaudesta seerumeihin

Seerumit 

Helmikuu on rakkauden kuukausi! Monella meillä on varmasti kosmetiikkakaapissaan tuotteita, joita levittäessä iholle myös mieli virkistyy ja tunne hyvästä olosto vahvistuu. Minulle yksi tälläinen tuote on Exuviancen Vespera seerumi.

Kun seerumia levittää kasvoille tuntuvat kasvot välittömästi kosteutetuilta ja kimmoisammilta. Vespera seerumi onkin runsaasti syväkosteuttava ja ihoa uudistava seerumi. Sen salaisuus on laktobioniinenhappo ja A-, C- ja E-vitamiinit. Ja mikä parasta, tätä tuotetta voi levittää myös herkälle silmänympärysiholle!

Iloksi olen saanut huomata, että seerumit ovat vakiintuneet monen muunkin kaappiin. Tuntuu, että muutama vuosi takaperin seerumit olivat ylellisyystuotteita ihonhoidossa, mutta tänä päivänä ne ovat osa arkirutiineja. Ihan samalla tasolla emme ole korealaisten kanssa seerumeiden ja muiden ihonhoitotuotteiden kanssa, mutta vähitellen täsmätuotteiden tarjoamat mahdollisuudet ovat tulleet puhdistustuotteen ja kasvovoiteen rinnalle.

Siis miksi käyttää seerumia? Eikö kasvovoide ole tarpeeksi tehokas?

Monet kasvovoiteet tarjoavat hyvin kosteutta iholle ja kasvovoiteta löytyy eri paksuisina ihotyyppien mukaan. Iho on kuitenkin jatkusti uudistuva ja vaikka iho olisi rasvoittuva saattaa se lisäksi olla pintakuiva. Välillä tälläiseen ihoon on vaikea löytää sopivaa tuotetta joka kosteuttaisi tarpeeksi, mutta olisi kuitenkin sen verran kepeä, ettei iho tuntuisi rasvaiselta. Jotkut saattavat kokevat ihonsa erittäin kuivaksi, eivätkä paksuimmat voiteetkaan kosteuta ihoa vaan iho tukkeutuu sen sijaan. Niin ja mitä tehdä kelmeälle ikääntyvälle iholle? Tätä listaa voisi jatkaa loputtomiin.

Seerumi on siis aktiiviaineita sisältävä tiiviste, joka hoitaa tiettyjä ongelmia ja tuloksien nopeampi saavuttaminen on myös mahdollista. Seerumia käytetään ennen päivä- ja/tai yövoidetta. Markkinoilla on paljon kosteuttavia ja anti-age -seerumeita. Minun rakastamalla kosteuttavalla Vespera seerumilla on siis rutkasti muitakin kavereita (Exuviance sarjan seerumit), joista pieni maininta tässä:

Optilight-seerumi auttaa niin pigmenttimuutoksiin, ihon kelmeyteen kuin suurentuneisiin ihohuokosiin.

Collagen-seerumi sekä uusi Total Correct + Sculpt -seerumi auttavat palauttamaan ihon kimmoisuutta ja siloittavat pieniä pintajuonteita.

AntiRedness -seerumi vahvistaa ihoa ja rauhoittaa punoitusta.

DePuffing -silmänympärysseerumi auttaa laskemaan turvotusta, häivyttää tummuutta ja hoitaa herkkää silmänympärysaluetta.

Mahdollisuuksia on monia! Mitä seerumia sinä haluat kokeilla seuraavaksi?

Terkuin, Jaana