Yumi Brows kulmien laminointi

Kulmakarvat järjestykseen

Olen aikaisemminkin kirjoittanut intohimosta kulmakarvoihin. On melkein hassua, että kuinka paljon mielipiteitä asia kuten kulmakarvat voivat aiheuttaa. Mutta onhan se toisaalta aika ilmeistä, että kulmakarvat herättävät keskustelua, koska ne antavat ryhdin, kehykset ja kohotuksen kasvoille.

Noh, mitä uutta kulmakarvojen trendeihin kuuluu? Suomeen on nyt tohinalla tämän syksyn aikana tullut kulmakarvojen laminointi. Sitä on kyllä tehty Suomessa pidempään, mutta nyt se tuntuu olevan naistenlehtien ja bloggaajien suosittelema must-have-hoito pikkujoulusesonkiin. Siksi mekin päätimme ottaa sen testiin ja valikoimaan!

Mutta mikä siis tämä mystinen kulmien laminointi oikein on? Lyhykäisyydessään menetelmässä kulmat muotoillaan, värjätään ja hoidetaan yhdellä käsitelykerralla, jonka vaikutus kestää 4-6 viikkoa. Näin saadaan korostettua kulmien luonnollista linjaa, tuuheuden tuntua ja ohjattua itsepäiset karvat toivottuun suuntaan.

Lainatakseni maahantuojan mainintaa kulmakarvojen laminoinnista: ”YUMI™ Brows on uusi kulmakarvojen laminointi-menetelmä, joka ravitsee ja kosteuttaa kulmakarvoja keratiinin, vitamiinien ja proteiinien avulla.  Huolellisesti valitut aktiiviaineet, kuten pantenoli ja keratiini, hellivät, vahvistavat ja suojaavat luonnollisia kulmakarvoja käsittelyn jokaisessa vaiheessa. Kyse ei ole pelkästä kulmakarvojen muotoilusta ja värjäyksestä, vaan versio 2.0 on lisäksi todellinen kulmakarvoja hellivä syvähoito. YUMI™ Brows -tuotteet hoitavat ja suojaavat kulmakarvoja käsittelyn kaikissa vaiheissa (kauneuskeskusfenix 2019).”

Olen myös työssäni kohdannut kulmia, jotka ovat hyvin itsepäisiä tai niiden pinta on hyvin liukas, jolloin kestovärikään ei tahdo pysyä kulmissa kovin hyvin. Toivon tämän käsittelyn olevan nyt ratkaisu näille itsepäisille kulmille.

Kuvassa taidonnäyte Jonnan tekemistä Yumi Lashes kestotaivutuksista ripsille sekä Yumi Brows kulmakarvojen laminoinnista.

Hinta Yumi Brows kulmakarvojen laminointiin 65€, Yumi Lashes kestotaivutuksen yhteydessä tarjous 35€.

Tervetuloa testaamaan! Toivottaa Hemman väki.

Lähde: Kauneuskeskusfenix 2019. Luettu 4.12.2019. kauneuskeskusfenix.fi/kauneushoitola/yumi-brows/

Tags: