Kokemuksia, fiiliksiä ja omaa aikaa

Viime aikoja on ollut tsemppifiilis päällä. Mistä sitä tsemppiä sitten saa? Itse olen käynyt läpi asiakaspalautteita ja niitä kokemuksia, joita te asiakkaat olette Kauneushuone Hemmasta jakaneet niin Facebookissa kuin Googlessa. On ollut ilo lukea positiivista palautetta, kun on ollut hieman hiljaisempaa aikaa hoitolassa.

Asiakaskokemuksen luominen on taito laji ja vuosien varrella innostus alaa kohtaan on edelleen vahva ja se heijastuu myös asiakaspalvelussa. Tottakai muutamia kehnojakin asiakaskohtaamisia on tullut – työssä ollaan kuitenkin iholla, jolloin on tärkeää, että kemiat kohtaavat. Olen myös oppinut, että insinöörimäinen INCI-luottelon lukeminen ei ole paras lähestymistapa tuotteisiin ja joskus vähemmän infoa on enemmän.

Asia, joka on kuitenkin säilynyt vuodesta toiseen, on kosketus. Luin Kotiliedessä olleen jutun vuodelta 2014, jolloin vielä olin sopimusyrittäjänä EL-Salongissa ja sain tehdä hoidon toimittajalle. Otsikko oli jo tuolloin tunnepitoinen ja osuu myös tähän aikaan ”Aina en jaksa!”. Joskus on hyvä ottaa omaa aikaa ja asettua hoitopetiin, jossa huolet silitetään pois. Kasvohieronta ei ole vain kosteuden viemistä ihoon vaan myös rentouttava kokemus.

Lainatakseni toimittajan tekstiä: ”Nyt iho näyttää heleältä ja luonnollinen puna on palannut poskille. Ryppyjä toki on yhä, mutta kuka nyt niitä jaksaa tuijottaa, kun elämässä on paljon mielenkiintoisempaa seurattavaa. Toivoa ei kannata menettää, sillä itsensä hoitaminen tuo tulosta. Ja jos ei itse aina jaksa puunata niin onneksi on Jaana ja muut ammattilaiset!”.

Kiitos tsempeistä ja tervetuloa Hemmaan hoitavien käsien alle. Olemme täällä sinua varten.

  • Jaana