Katse ripsiin!

”Äh! Kumpa omat ripset olisivatkin niin ihanat, ettei niille tarvitsisi tehdä mitään!”, on monen naisen lausahdus. Värjäämällä vaaleat ripset tummiksi, silmät saadaan hieman enemmän esille, mutta monet haluavat enemmän. Ripsienpidennykset ovatkin löytäneet suomalaiset kuluttajat, mutta niissäkin on oma huoltamisensa. Mitä muuta ripsille voisi vielä tehdä? Noh, ripset voidaan taivuttaa!

Kyllä, ripsille voidaan tehdä käsittely, jonka avulla niistä saadaan kauniin kaarevat. Olet varmasti huomannut kuinka silmät aukenevat ihan eri tavalla, kun ne taivutetaan ripsientaivuttumilla. Tämä mekaaninen tapa ei kuitenkaan kestä kauaa – etenkään ilman ripsiväriä. Tähän ongelmaan onkin kehitytetty ratkaisu: ripsipermanentti ja kestotaivutus. Pureudutaan vähän enemmän tähän kestotaivutukseen.

Yumi Lashes kestotaivutus tähtää siis kauniisiin kaareviin ripsiin. Kestotaivutuksen tekee koulutuksen käynyt ammattilainen ja tämä käsittely ei tosiaankaan ole mikään kotihoito vaan kannattaa luottaa ripset osaavaiin käsiin.

Ripset putsataan huolella ennen käsittelyä ja alaripsien päälle asetaan laput, jotta ne eivät sotkeennu yläripsien sekaan. Tämän jälkeen yläluomelle asetetaan silikoninen muotti, jonka päälle ripset asetellaan liiman avulla kiinni. Liima ei millään tavalla ärsytä silmää tai ripsiä, lisäksi se on vesiliukoinen, joten se saan nopeasti ja heloposti pois.

Ripsien asettaminen silikonimuotin päälle on työläin osuus ja haukkaa suurimman osan ajasta. Kun ripset ovat kauniisti aseteltu muotin päälle, laitetaan ripsiin pehmennysaine, jonka avulla karva saadaan taipumaan haluttuun asentoon. Kyseessä on siis kemiallinen käsittely ripsille, joten jos on herkät silmät tai allergioita, kannattaa keskustelle hoidon sopivuudesta kosmetologin kanssa.

Ensimmäinen aine on ripsissä noin vartin verran, jonka jälkeen se putsataan pois ripsistä. Tämän jälkeen ripsiin laitetaan viideksi minuutiksi korjaava-aine, joka auttaa karvaa pysymään halutussa asennossa. Kolmas vaihe on ripsien värjäys ja sen jälkeen ripset irrotetaan silikonimuotista ja hoidetaan vielä öljyllä.

Tuloksena kauniit ja kaarevat ripset! Käsittely ei tuuhenna ripsiä, mutta saa silmät näyttämään paremmilta ja ”heränneiltä”. Käsittely on erinomainen esim. ennen lomaa, jolloin lomalle ei tarvitse pakata koko meikkiarsenaalia mukaan ja ripset näyttävät hyviltä niin lasketturinteessä kuin uimaralla.

Omat ripset uus 8-12 viikon syklillä, joten uusi käsittely ripsille voidaan tehdä 2 kk päästä. Kotihoito-ohjeet:

  • Älä kastele ripsiä vuorokauteen
  • Älä hankaa/hiero silmiä käsittely päivänä (ripset saattavat asettua väärään asentoon)
  • Älä käytä ripien taivuttumia
  • Kosteuta ripsiä esim hoitomaskaralla tai öljyllä

 

Tervetuloa Hemmaan Yumi Lashes kestotaivutukseen!