Hoidot

Kauneushuone Hemma toteuttaa hoidot tarkoin valikoiduilla ihonhoitotuotteilla: Exuviance, Hydra Facial, Swiss Color, Lapinniemen Helmi, Yumi Lashes ja Jane Iredale. On mielessäsi sitten kasvohoito, jalkahoito, käsihoito, vartalohoito, karvojenpoisto, meikki tai kestovärit ripsiin ja kulmiin, niin saat ne kaikki Kauneushuone Hemmasta!

Kasvohoito

Kasvohoidoissa käytetään pääasiassa Exuviance – ihonhoitotuotteita. Turvalliset, tutkitut ja laadukkaat Exuviance tuotteet sopivat kaikille, myös hekkäihoisille.

Exuviance ihonhoitotuotteet perustuvat uusiin innovaatiohin ja tekniikoihin, mutta heidän kulmakivensä ovat AHA- ja PHA happot, jotka uudistavat sekä kosteuttavat iho tehokkaasti.

Exuviancen ihonhoitojärjestelmä on tarkoitettu ihmisille, joiden iho ei vaadi ihotautilääkärin hoitoa, mutta jotka haluavat hyödyntää lääketieteellisesti kehitetyn ihonhoitojärjestelmän edistysaskeleita.

Hydra Facial – koneellinen ihonpuhdustus

HydraFacial on tehokas laitteella tehtävä ihonpuhdistus, joka perustuu hoitaviin seerumeihin ja alipaineimuun. HydraFacial-kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, tyhjentä ihokuokosia sekä syöttää ihoon tehoaineet jätten iholle raikkaan ja hehkuvan kuulauden.

HydraFacial Deep Clean – tehopuhdistushoidossa kätetetään GlySal-happokuorintaa (AHA-happo ja salisyylihappo), joka minimoi ihon talineritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. Hoitoa voidaan tehostaa erikoishoitokärjellä ongelma-aluella kuten arvet, pigmenttimuutokset ja paksu iho.

HydaFacial Anti-Age -hoito sopii aikuisen naisen/miehen ihonhoitoon täydellisesti. Hoidssa korjataan ikäntymisen merkkejä pigmenttimuutoksista syviin juonteisiin hyödyntäen Dermabuilder-peptidiampullia, hyaluronihappoa sekä A- ja E-vitamiinia sisältäviä tehouutteita. Hoidon aikana käytetään tarvittaessa myös GlySal-happokuorintaa.

Sonosrub – Ultraäänipuhdistus

SONOSCRUB kuorii, syväpuhdistaa sekä elvyttää ja edistää hoitotuotteiden imeytymistä ihoon mikrovärähtelylämpöhieronnalla.

Laite, SP2 syväpuhdistusneste ja hoitotekniikka on ainutlaatuinen kokonaisuus, jossa kaikki osatekijät toimivat yhdessä parhaan mahdollisen ihoystävällisen ja kivuttoman syväpuhdistus- ja kuorintatuloksen aikaansaamiseksi.

SONOSCRUB -hoitomenetelmä ei ole aggressivinen tapa käsitellä ihokudosta, tästä syystä se sopii kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille. Tarvittaessa voimme yhdistää hoitoon Exuviance AHA-kuorinnan tai timanttihionnan parhaimman hoitotuloksen saavuttamiseksi iho-ongelmien mukaisesti.

Timanttihionta

Timanttihionta on ihoa uudistava, tasoittava ja kirkastava erikoiskasvohoito, jonka avulla iholta kuoritaan kuollut pintasolukko pois. Hoito puhdistaa ihoa, tekee siitä sileämmän ja mahdollistaa hoitoaineiden paremman tehon. Hoidon jälkeen ei ole toipumisaikaa ja mahdollinen lievä punoitus laskee muutamassa tunnissa.

Ihoa käsitellään pienellä hoitopäällä, joka alipaineen avulla nostaa ihoa timanttipintaa vasten ja aikaansaa kuolleen ihosolukon tehokkaan kuorinnan. Koska alipaine on säädettävä, voidaan laitteella tehdä hellävaraisiakin kuorintoja, jotka soveltuvat myös herkemmälle iholle.

Tarvittaessa voimme yhdistää hoitoon Exuviance AHA-kuorinnan tai Sonosrub ultraäänipuhdistuksen parhaimman hoitotuloksen saavuttamiseksi iho-ongelmien mukaisesti.

PRX-T33 Biorevitalisaatio

RX-T33 on ainutlaatuinen ihon kimmoisuutta, sävyä ja rakennetta parantava hoitomenetelmä. Biorevitalisaatiolla tarkoitetaan ihon luonnollisten toimintojen aktiivista stimulointia. Hoito on neulaton ja perustuu patentoituun hoitoliukoseen, joka on CE-merkitty lääkinnällinen laite. Hoitoliuoksen vaikuttavat pääaineet ovat trikloorietikkahappo, vetyperoksidi ja kojichappo.

PRX-T33-hoito sopii kaikille ihotyypeille ja sen voi turvallisesti tehdä kaikkina vuodenaikoina, sillä hoito ei herkistä ihoa valolle. PRX-T33 on tarkoitettu kasvojen, kaulan ja dekolteen ihon elastoosin hoitoon, estämään arpien atrofisoitumista, melasman ja tulehduksen jälkeisen hyperpigmentaation hoitoon.

Lue lisää http://www.kauneushemma.fi/uuteen-tutustumista-prx-t33/

Mikroneulaus / Mesoterapia

Lift Meso hoito on mesoterapia hoito, jossa ihoon tehdään pieniä mikro-aukkoja ja näin optimoidaan aktiivisten ainesosien vieminen syvälle ihokudokseen Aktiiviset ainesosat stimuloivat solujen aineenvaihduntaa ja edistävät ihon uusiutumista. Ne ravitsevat, kosteuttavat ja liftaavat ihoa.

Hoidoilla voidaan käsitellä: kasvot, kaula, rintakehä, kämmenselkä, sekä häivyttää raskausarpia ja arpia.

Jokainen hoitokerta toteutetaan steriilillä neulauspäällä.

Lymfahieronta

Lymfahieronta on kevyttä, käsin tehtävää pumppaavaa hierontaa, joka poistaa nesteitä ja turvotusta tehokkaasti. Lymfalla vaikutetaan kehon aineenvaihduntaan tehostaen imunestevirtausta, ja tämä vaikuttaa kehoon puhdistavasti.

Hoito lievittää lihasjännitystä ja kipua sekä rentouttaa koko kehoa. Kevyt käsin tehtävä painallushieronta poistaa ihosta ja kudoksesta kuona-aineita ja turvotusta sekä aktivoi solujen hapen ja ravinteiden saantia. Lymfahoito vaikuttaa imunestekierron lisäksi verenkiertoon, elimistön puolustusjärjestelmään, sileään lihaksistoon sekä autonomiseen hermostoon (suoliston toiminta, ruuansulatus, rentoutuminen).

Yumi Lashes – kestotaivutus

Yumi YUMI™ Lashes on uudenlainen ripsien kestotaivutus, joka saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä. Kestotaivutuksessa ripset taivutetaan tyvestä ylöspäin, jolloin ripset näyttävät pidemmiltä. Kestotaivutus on hyvä vaihtoehto ripsienpidennyksille.

Käsittelyn jälkeen ripsiä ei suositella kasteltavan vuorokauteen, koska ripset asettuvat vielä muotoonsa käsittelyn jälkeen. Hoitomaskaran avulla ripset pysyvt hyvinvoivina ja vahvoina. Käsittely voidaan uusia noin 8 viikon kuluttua uudelleen.

Kestopigmentointi

Kestopigmentointi toteutetaan puhtailla Swiss Colorin väreillä.

Ennen toimenpidettä pigmentoinnin malli ja väri suunnitellaan huolellisesti asiakkaan kanssa. Uudet pigmentoinnit vaativat vähintään 2 käsittelykertaa, jotta tulos pysyy ihossa parhaalla mahdollisella tavalla.

Jälkipigmentointi tehdään tyypillisesti 2 kuukauden kuluttua ensimmäisestä käsittelykerrasta. Pigmentoinnin tulos näyttää 4-5 päivän ajan tummemmalta, jonka jälkeen ylimääräinen väri irtoaa, ns. kuoriutuu pois. Pigmentoinnin jälkeen voi esiintyä hieman turvotusta, punoitusta ja kirvelyä. Alue voi myös olla hieman arka.Tulehdusvaaran ehkäisemiseksi auringonottoa, saunomista, uimista uimahallissa sekä hyvin hikistä liikuntaa tulee välttää 3-4 päivän ajan. Mitään meikkiaineita ei myöskään suositella alueelle 3 päivään.

Sokerointi

Ihokarvojen poistossa käytettävä sokeri on 100 %:n luonnontuote, eikä se sisällä yleisesti allergisoivia aineita. Sokerointi sopii kaikenlaisille karvoille ja sillä voidaan poistaa karvoja kaikilta ihoalueilta. Vartalosokeroinnissa sokerin ja oikean tekniikan avulla saadaan ihokarvojen lisäksi poistettua hellävaraisesti myös kuollutta ihosolukkoa. Tuloksena on terve, karvaton ja pehmeä iho.