HENNA KULMAT

Kulmat tekevät ilmeen ja me Hemmassa tykkäämme tehdä kulmia! Kulmia voidaan muotoilla nyppien, vahalla ja sokerilla. Niitä voidaan värjätä, laminoida tai pigmentoida. Niille voidaan tehdä myös henna-käsittely. Tätä listaa voisi jatkaa pidempäänkin, mutta nämä listatut palvelut ovat tietenkin ne palvelut, joita me tarjoamme Hemmassa

Sitten asiaan eli henna kulmiin. Henna käsittely on meillä Hemmassa uusi käsittely kulmakarvoille. Henna kulmat sopivat hyvin sinulle, jos haluat kokeilla kestomeikkiä, vahvistaa kulmakarvojen väriä, lisätä kulmiin vahvuutta sekä volyymia, parantaa muotoa, peittää pieniä kauneusvirheitä kuten koloja kulmissa, mutta haluat myös että tulos on luonnollinen ja kestää lyhyemmän aikaa kuin kestopigmentointi mutta pidempään kuin perinteinen värjäys.

Henna on sinun valintasi, kun :

  • et halua kestomeikkiä, mutta haluat saman tuloksen
  • olet raskaana tai imetät
  • haluat muotoilla kulmakarvoja
  • haluat luonnollisen lopputuloksen
  • et halua käyttää kemiallisia värejä.

 

 

 

Henna kulmia voisi luonnehtia hydridimenetelmäksi, jolla luodaan hetkeksi kestopigmenttimäinen fiilis kulmille. Henna kulmien etuna onkin se, että väriä viedään kulmakarvojen väliin sekä kulmiin. Kun väri on tarttunut myös ihoon karvojen väliin niin kulmat saadaan näyttämään tuuheimmilta. Hennalla voidaan siis hieman tuoda uutta muotoa kulmiin ja täyttää pieniä aukkoja. Väri pysyy iholla tyypillisesti 5-21 päivää ja kulmakarvoissa noin 6 viikkoa. Värin pysyvyyteen vaikuttaa tietenkin ihotyyppi ja kotihoito.

Käsittelyn jälkeen onkin hyvä muistaa olla kastelematta kulmia vuorokauteen. Kotona tulisi olla käytössä myös hoitava öljy, joka pitää kulmien alueen joustavana ja hoitaa myös kulmakarvoja.

Palatakseni vielä hennan ominaisuuksiin, niin henna on 100% kasviperäinen vegaaninen väriaine. Lawson Inermis aka Hina -kasvista saadaan hennaa. Sen lehdet kuivataan ja jauhetaan jauheeksi. Tuote ei sisällä lyijyä tai ammoniakkia eikä se vaadi vetyperoksidia kehittyäkseen. Seokseen tarvitaan vain vettä. Henna sisältä myös hydrolysoituja proteiineja, antioksidantteja ja vitamiinikomplekseja.

Henna edut:

  • ei lyijyä
  • ei ammoniakkia
  • ei vetyperoksidia
  • ei fenyleenidiamiineja

 

Onko hoidolle jotain esteitä? Henna käsittely emme suosittele, jos sinulla on vaurioitunut iho, allergia tai harmaat karvat. Henna väri ei aiheuta allergiaa ja mutta on olemassa mahdollisuuksia, että henna ei sovi sinulle tai voi aiheuttaa herkkyyttä, jos sinulla on herkyyttä.

Ciaobrow henna kulmat

Me Hemmassa käytämme tällä hetkellä Ciaobrow yhtiön värejä. Ciaobrow on 2018 perustettu Brittiläinen brändi ja tarjoaa laadukkaita ja innovatiivisia tuotteita kauneudenhoitoalan ammattilaisille. Ciaobrow tuotteet ovat vegaanisia ja cruelty free-tuotteita sekä täyttävät EU lainsäädönnön kriteerit.

Miltä kuulostaa? Joko laitetaan katse kulmiin?

*Lähteenä käyetty Ciaobrow maahantuojan Roayl Beauty Groupin materiaalia