Hemuli testaa

Hemuli, tuo omiin harrastuksiinsa ja keräilyynsä uppoutunut hahmo on tuttu monelle Muumilaakson tarinoista. Hän paneutuu intohimolla rakkaaseen harrastukseensa, joka on hänelle enemmänkin elämäntapa kuin kevyt harrastus. Muumilaakson tarinoista voimme seurata kuinka Hemuli kiertää pitkin maita ja mantuja suurennuslasin kanssa etsien uusia kasveja ja saa niistä iloa elämäänsä (ja välillä vähän harmejakin).

Meistä jokaisesta varmasti löytyy jonkinlainen Hemuli, joka toteuttaa itseään omassa työssään tai vapaa-ajan puuhissaan. Eikö se ole ihanaa, että elämässä on jokin asia, joka pitää aistit valppaina ja josta innostuu yhä uudelleen ja uudelleen?

Oma sisäinen Hemuli on tällä hetkellä liitoksissa työhöni. Vuosien saatossa Hemuli on siis kasvanut pienestä kiinnostuksen kohteesta harrastukseksi ja nyt jopa työksi asti! Aluksi se alkoi kulmakarvojen nyppimisestä, sitten se muuttui mustapäiden ja finnien tutkiskeluun ja lopuksi monen mutkan kautta kosmetologin tutkinnon hankkimiseen. Tämä Hemuli on siis kiinnostunut kosmetiikan ja ihonhoidon maailmasta!

Kauneushuone Hemma on oma yritykseni, jossa saan toteuttaa intohimoani ihonhoitoon. Yrityksen perustamisen alussa ystäväni keksi Hemmalle oman lempinimen, Hemuli, joka on mielestäni aika passeli nimi. Välillä vitsailenkin, että kun yritys tästä kasvaa, niin yrityksen työntekijät ovat sitten Hemuleita – oman alansa ammattilaisia. Tällä hetkellä Hemmassa häärää yksi Hemuli, joka haluaa jakaa tietoa ihonhoidosta, kauneudenhoitoalasta ja siinä sivussa vähän muistakin kivoista asioista tässä blogissa.

Tervetuloa kosmetiikan maailmaan Hemulin kanssa!

Terkuin, Jaana, Kauneushuone Hemman Hemuli