Aika manifestoida

Nyt olemme hyvällä vauhdilla edenneet jo vuoden 2023 puolella ja koska uuden vuoden lupaukset on niin ”last season” niin keskitytään lupausten sijaan teemaan.

Miksi teema eikä lupaus? Sanotaan, että lupaukset lannistavat, jos ei onnistukkaan ja silloin toivottua muutosta ei tapahdu. Esimerkiksi ”juoksen puolimaratonin kesällä” ja jos sattuu vaikka loukkaamaan jalkansa ennen suunniteltua puolikasta niin lupaus tuli rikottua ja laiskakausi alkaa. Jos taas ottaa vuodelle teeman ”lisää hyvinvointia juoksemalla ” niin pieni harjoituskauden kuoppa ei lannista koko vuotta.  Tottakai erilaisia tavoitteita voi ripotella vuodelle, jota teema kannattelee, mutta ajatellaan siis asioita isommassa kuvassa!

Mikä voisi olla sinun teemasi tälle vuodelle? Koska meillä Hemmassa tuntuu siltä, että viime vuosi oli puskemista ja muuttuviin tilanteisiin sopeutumista, niin tälle vuodelle me Hemmassa haluamme palata perusasioiden äärelle eli positiivisuuteen. Hemman tunnettu motto on ”Ihonhoitoa ilolla ja ammattitaidolla” ja haluamme manifestoida tätä positiivisuutta. Hemmalle tulee täyteen 10 vuotta kesän alussa ja senkin vuoksi voi palata alkulähteelle eli positiivisuuden piiriin. Hymyillään, annetaan aikaamme ja jaetaan niin ilot kuin surut kun nähdään Hemmassa!

Olet meille tärkeä.

Mitä mukavaa tarjoamme teille näin vuoden alkuun?

Ihoskannuspäivä ke 15.2

Meille on tulossa  teema-päivä keskiviikkona 15.2.2023, kun Exuviance-kouluttaja Jonna saapuu Hemmaan tekemään ihoskannauksia. Jonna onkin tuttu kasvo Hemmassa, kun sijaisti Jaanaa ensimmäisen äitiysloman aikana. Päivän aikana Jonna tekee ihoskannauksen ja analyysin, jonka jälkeen Anninan tekee Peeling-hoidon kasvoille. Aikaa palvelukokonaisuuteen varataan 1h ja saat skannauksen kanttisetuna! Eli hoitokokonaisuuden hinta on 60€ (norm 150€). Voit varata sen myös netin kautta kohdasta ”Erikoistarjoukset/Ajankohtaista” ja valitse ”Ihoskannaus 15.2.”.

Junior ihonpuhdistus / kasvohoito (alle 17v)
On ihanaa, että annatte meille palautetta ja sitä kautta pyrimme vastaamaan tarpeisiin ja kehitämme hoitomenua. Olemme lisänneet hoitoihin ”Junior kasvohoidon”. Lähestymme ihoa aina sen ihotyypin mukaan ja teemme hoidon sen pohjalta. On kuitenkin ollut, toiveita siitä, että menussa olisi suoraan nuorelle iholle suunnattu hoitopalvelu. Tässä hoidossa teemme alkupuhdistuksen, kuorinna, kevyen ihonpuhdistuksen ja naamion. Lisäksi keskitymme ohjaamaan nuorta ihonhoitorutiineissa. Hinta 85€.Tietenkin saa edelleen varata aikaa mekaaniseen ihonpuhdistukseen, peeling-hoitoihin tai vaikka hydra facial -hoitoihin, mutta tämä palvelu helpottaa etenkin ensikäyntiä hoitolassa.

Muuta
Jaana palaa vanhempainvapaalta 1.2. Aikoja on jo saatavilla, mutta hieman alkuun pitää opetella sopiva työrytmi eli miten siirtymät lastentarhasta sujuvat parhaiten hoitolalle ja mistä päivistä pystyy joustamaan. On kuitenkin kiva palata aktiivisesti hoitotyöhön eikä vain hoitaa taustahommia (jota yrittäjänä tekee vaikka onkin ”valtion vapaalla”).

Nähdään Hemmassa!

– Jaana / Kauneushuone Hemma